Hot Lines Fashion (M) Sdn. Bhd (746974-U) adalah Pemborong Pakaian Bayi di Kota Kinabalu, Sabah. Kami juga dikenali sebagai Spesialis Pakaian Bayi. Kerana kami telah menyebarkan lebih daripada 300 desain yang berbeza ( pakaian Bayi, pakaian anak-anak muda, seluar, skirt dan lain-lain untuk peruncit, mini-market, supermarket dan saluran lain yang menjual produk garmen langsung kepada pelanggan.

80% daripada produk kami adalah pakaian kanak-kanak dan Bayi, sekitar 20% adalah pakaian remaja dan dewasa, sarung bantal, sarung kusyen dan lain-lain.

Syarikat Utama Hot Lines Fashion adalah Hot Line Trading (AS118366-P). Hot Lines Trading terletak di Semenanjung Malaysia (Barat Malaysia – Kedah) sementara Hot Lines Fashion (M) Sdn. Bhd terletak di Timur Malaysia (Sabah – Kota Kinabalu). Kami mempunyai pelanggan di setiap negeri di Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Kami juga mempunyai pelanggan di negara Brunei.

Hot Lines Trading bermula dengan rendah hati 22 tahun dahulu oleh seorang Pemilik dan seorang pekerja. Situasi ini sukar waktu itu, kami bermula dengan hanya 10 produk yang berbeza. Kami menggunakan kereta tua sebagai pengangkutan untuk mengedarkan produk kepada pelanggan-pelanggan kami berasal dari Kedah dan Pulau Pinang sahaja. Pendapatan itu hanya cukup untuk menyokong keluarga kami. Seiring waktu, kita membina kepercayaan dari pembekal / pengilang dan pelanggan-pelanggan kami. Dari situ, kita perlahan-lahan membina reputasi kami dan juga saiz perniagaan.

Setelah 1 tahun, terima kasih kepada para pembekal dan pelanggan, kami mampu untuk membeli sebuah van kecil (dengan pinjaman bank) untuk mengembangkan perniagaan kami. Kami boleh melakukan perjalanan ke negeri-negeri lain di Malaysia untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan.

Beberapa tahun berikutnya adalah tahun emas kami. Perniagaan ini berkembang dengan pesatnya dan kami mempunyai pelanggan di semua negeri di Semenanjung Malaysia (Perlis, Perak, Negeri Sembilan, Selangor, Kelantan, Terengganu, Pahang, Melaka dan Johor). Kita telah berubah daripada sebuah van kecil hingga ke sebuah trak bersaiz kecil dan seturusnya kepada sebuah lori bersaiz sederhana untuk menyokong keperluan perniagaan. Kami juga dipaksa untuk berpindah ke lokasi yang berbeza kerana saiz gudang kami perlu berkembang.

Syarikat Kami mengalami pasang dan surut sepanjang jalan kerana ekonomi dan faktor lain.

Pada tahun 2006, pengarah syarikat kami memutuskan untuk memperluaskan perniagaan kami dan membuka cabang baru (Hot Lines Fashion) di Malaysia Timur (KK, Sabah). Hot Line Fashion telah bermula dari 0 pelanggan di Sabah dan sekarang mempunyai lebih daripada 200 pelanggan di Sabah, Sarawak dan Brunei.

Sekarang Hot Line Fashion dikenali sebagai salah satu pemborong pakaian Bayi dan kanak-kanak utama di Kota Kinabalu (KK), Sabah. Kami sentiasa mencari peluang untuk mengembangkan perniagaan kami.

Kami telah membina website ini pada tahun 2010 dengan harapan untuk dapat menyambung bekalan baru yang berpotensi dan pelanggan baru. Kami ingin mengambil peluang dari teknologi untuk mengembangkan perniagaan kami. Mungkin peluang untuk mengeksport produk kami ke negara-negara lain di masa depan.

Sila kilk Hubungi Hot Lines Fashion KK untuk menghubungi kami atau berkunjung gudang kami di Kelombong, Kota Kinabalu, Sabah. Peta yang menunjukkan anda bagaimana untuk sampai ke sana ada di dalam.

English: About Hotlines Fashion – Babies Wear KK

华语: 关于我们 Hot Lines Fashion – 婴儿服装批发公司

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 7.6/10 (31 votes cast)
Tentang Kami, 7.6 out of 10 based on 31 ratings